Wil je graag lekkere en smakelijke desserts leren maken met ongeraffineerde suikers? Samen met Peter Vandermeersch, kok en lesgever bij De Zonnekeuken, bereid je eenvoudige en gezonde zoeternijen die je nadien ook kan proeven.
In deze workshop geef je via schrijfopdrachten vorm aan het jaar 2025. Want wie regelmatig schrijft, neemt de tijd om stil te staan en maakt bewuster keuzes.
Midwinter of de winterzonnewende is een keerpunt in de seizoensbeleving, de zon straalt dan het minst. Tijd om te voelen, te verbinden en naar binnen te keren.
Creatieve bijeenkomst met een vleugje persoonlijke groei We komen samen in mijn gezellige praktijkzoldertje met een kopje thee.Het wordt een bijeenkomst vol gezelligheid en sfeer, ongedwongen creativiteit, fijne ontmoetingen en misschien ook een dieper i...
De natuur staat opnieuw op een keerpunt. Korte donkere dagen worden stilaan langer en krijgen meer licht. Ook in onszelf is deze ommekeer voelbaar. Ons verlangen naar licht wordt steeds sterker en doet ons herleven.
Wil je meer opkomen voor jezelf ? Ben je gevoelig voor kritiek en trek je je hierdoor meestal terug ? Kan je moeilijk neen zeggen, ook al zou je het willen ? Wil je kritiek uiten maar vind je de juiste woorden niet ? Binnen een g...
Als je denkt aan de winter, denk je aan koude en kale bomen. Toch is er onder het sneeuwtapijt wel het een en ander te ontdekken. We ontdekken samen de eerste groene kruiden en bloeiende boomkatjes in het Kennedybos en omgeving.
Het woord ‘time management’ doet velen koude rillingen krijgen. Het lijkt alsof we nóg productiever en nóg efficiënter moeten zijn, zodat we allemaal nóg harder kunnen werken.
Laat je onderdompelen in een wereld waar verwondering en openheid centraal staan. Martin Heylen, bekend om zijn boeiende documentaires, leidt je door fragmenten die je hart en ogen openen.
Een salade is zoveel meer dan alleen wat rauwkost met vinaigrette. In deze tweedelige reeks deelt Peter Vandermeersch (De Zonnekeuken) zijn kennis over het maken van goed verteerbare salades.